Over

Kookdesign is de website met designartikelen voor in uw keuken.
Al jaren zijn we enthousiast in onze keuken bezig met koken. Met onze zoektocht naar beter kookgerei ontstond ook daar een passie voor. Steeds zijn we op zoek naar keukenartikelen, die naast een grote functionaliteit ook een doordacht design hebben. Dus iets dat makkelijk is mag best mooi zijn.

Met onze zoektocht naar kookgerei kwam ook het idee naar boven om anderen de mogelijkheid te geven te genieten van de producten die we gevonden hebben. Daarmee was de idee van een webshop geboren.

Onze passie is nu ook om voortdurend op zoek te zijn naar de beste keukenartikelen met een hoge praktische waarde en een goed design.
Zo is uiteindelijk kookdesign geboren. We hopen dan ook dat u als bezoeker net zo blij zult zijn met de aangeschafte producten als wij dat destijds waren. Want veel van de producten in onze winkel gebruiken we zelf ook.
Veel kook & design plezier toegewenst.
Karen en Marcel

Wij zijn doorlopend bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daarbij is de hulp van de gebruikers van de website onmisbaar. Hebt u klachten over de website of suggesties, ideeën over ons assortiment, onze informatieverstrekking of over onze service, laat het ons dan weten via: klantenservice@kookdesign.nl.

 

KookDesign.nl
Gever 8
5076NB Haaren
06 40 38 50 00
E-mailadres: info@kookdesign.nl
KvK-nummer: 18081936
BTW-identificatienummer: 115667969B01

Geef een reactie